6944157789 6945880911 Άνδρου 22, Σέρρες leontokardospans@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΛΕΩΝ | Συνεργείο Καθαρισμού Σέρρες - Καθαρισμοί Κτιρίων & Καθαρισμοί Οικοπέδων Σέρρες


Η καθαριότητα ενός κτιρίου είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, τόσο για επιχειρήσεις που τις επισκέπτονται πολύς κόσμος, όσο και για τις οικίες μας όπου ζούμε καθημερινά μαζί με την οικογένεια μας. Σε ένα καθαρό εργασιακό περιβάλλον ο εργαζόμενος αποδίδει καλύτερα και ο επισκέπτης μένει με μία θετική εικόνα. Η καθαριότητα όμως δεν είναι μόνο θέμα εικόνας αλλά και υγείας.

Η επιχείρησή μας “ΛΕΩΝ” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες, μπορεί να αναλάβει τον τακτικό καθαρισμό κτιρίων στις Σέρρες και τις γύρω περιοχές, φροντίζοντας να δημιουργεί νέα επίπεδα ποιότητας στο θέμα του επαγγελματικού καθαρισμού, με αποτελεσματικές και ευέλικτες λύσεις.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
 
 
  Οικίες & Εξοχικά
  Πολυκατοικίες
  Γραφεία
  Καταστήματα
  Σχολεία
  Ξενοδοχεία & Airbnb
  Δημόσια Κτίρια
  Αποθήκες κ.α.
 
     
  Το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμό που διαθέτουμε αναλαμβάνει τον τακτικό καθαρισμό κτιρίων σε καθημερινή, εβδομαδιαία, μηνιαία βάση ή με όποια συχνότητα επιθυμείτε, εξυπηρετώντας άμεσα τις Σέρρες και τις γύρω περιοχές.   
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
τακτικού καθαρισμού πραγματοποιούνται με συνέπεια και επαγγελματισμό, πάντα υπό την παρουσία επόπτη και χρησιμοποιώντας υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 
     
     
     
 
ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ
όλα τα απαιτούμενα εργαλεία και μηχανήματα καθαρισμού, αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των καθαρισμών, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άψογο και πεντακάθαρο χώρο. 
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό του κτιρίου ή του οικοπέδου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και τις γύρω περιοχές.