6944157789 6945880911 Άνδρου 22, Σέρρες leontokardospans@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΛΕΩΝ
Συνεργείο Καθαρισμού Σέρρες - Καθαρισμοί Κτιρίων & Καθαρισμοί Οικοπέδων Σέρρες


Η επιχείρησή μας “ΛΕΩΝ” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 23 χρόνια στο χώρο των καθαρισμών, προσφέροντας ολοκληρωμένες, ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες στις Σέρρες και τις γύρω περιοχές.

Διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με καθαρισμούς κτιρίων καθώς και με καθαρισμούς οικοπέδων.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας αρχικούς, τακτικούς και γενικούς καθαρισμούς οικιών, επαγγελματικών χώρων, πολυκατοικιών, δημόσιων κτιρίων αλλά και κάθε κτιρίου, παρέχοντας εγγυημένες υπηρεσίες.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, τον σύγχρονο εξοπλισμό μας και τα οικολογικά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον. 

Παράλληλα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει καθαρισμούς χωραφιών, αποψίλωση χόρτων καθώς και κούρεμα γκαζόν στις Σέρρες και τις γύρω περιοχές.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
Η ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ
με ένα μεγάλο αριθμό πελατών σε όλο το Νομό Σερρών, μας έχουν καθιερώσει ως μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στο χώρο του καθαρισμού.
 
     
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να εξασφαλίσουμε σε κάθε πελάτη μας το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό του κτιρίου ή του οικοπέδου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και τις γύρω περιοχές.