6944157789 6945880911 Άνδρου 22, Σέρρες leontokardospans@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΛΕΩΝ | Συνεργείο Καθαρισμού Σέρρες - Καθαρισμοί Κτιρίων & Καθαρισμοί Οικοπέδων Σέρρες


Ο αρχικός καθαρισμός ενός κτιρίου είναι ότι πιο σημαντικό, αφού όταν γίνει σωστά αναδεικνύει την ομορφιά του και φανερώνει πιθανά λάθη και παραλείψεις του. Έπειτα από μία ανακαίνιση, μετακόμιση ή ακόμα και αν το κτίριο ολοκληρώθηκε πρόσφατα είναι σημαντικό ο αρχικός καθαρισμός να πραγματοποιείται από επαγγελματίες που διαθέτουν ειδικά μηχανήματα, ειδικό εξοπλισμό και υλικά καθαρισμού. 

Η επιχείρησή μας “ΛΕΩΝ” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες και το έμπειρο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, μπορεί να αναλάβει αρχικούς καθαρισμούς κτιρίων στις Σέρρες και τις γύρω περιοχές εξασφαλίζοντάς σας έναν υγιεινό και πεντακάθαρο περιβάλλον.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
 
 
  Οικίες & Εξοχικά
  Πολυκατοικίες
  Γραφεία
  Καταστήματα
  Σχολεία
  Ξενοδοχεία & Airbnb
  Δημόσια Κτίρια
  Αποθήκες κ.α.
 
     
  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για τον άψογο και λεπτομερή καθαρισμό του κτιρίου σας.  
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
Καθαρίζουμε όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του κτιρίου όπως δάπεδα, τζάμια και υαλοπίνακες με τηλεσκοπικά κοντάρια, γυάλινες επιφάνειες, μπαλκόνια, πόρτες, αντικείμενα και ότι άλλο χρειάζεται προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
     
     
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
και έτοιμοι να επισκεφτούμε το χώρο σας, να τον εξετάσουμε, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι να παραδώσουμε ένα άψογα καθαρό χώρο, μετά από οποιαδήποτε εργασία έχετε πραγματοποιήσει στο κτίριό σας. Η πολυετή εμπειρία μας, τα εγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, αποτελούν εγγύηση για την παράδοση ενός καθαρού και υγιεινού χώρου.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό του κτιρίου ή του οικοπέδου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και τις γύρω περιοχές.