6944157789 6945880911 Άνδρου 22, Σέρρες leontokardospans@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ & ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΚΑΖΟΝ
ΛΕΩΝ | Συνεργείο Καθαρισμού Σέρρες - Καθαρισμοί Κτιρίων & Καθαρισμοί Οικοπέδων Σέρρες


Είναι σημαντικό να φροντίζουμε τα οικόπεδα μας να είναι καθαρά, ιδίως πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου. Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά κυρίως θέματα ασφαλείας, καθώς δεν θα υπάρχει πλέον κίνδυνος πυρκαγιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η επιχείρησή μας “ΛΕΩΝ” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες, μπορεί να αναλάβει τον άψογο καθαρισμό οικοπέδων καθώς και κούρεμα γκαζόν σε χώρους πρασίνου στις Σέρρες και τις γύρω περιοχές.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

αναλαμβάνουμε καθαρισμούς από άγρια βλάστηση ή από στερεά απόβλητα (μπάζα), την αποψίλωση των χόρτων καθώς και κούρεμα γκαζόν σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.

Καθαρίζουμε από τα πιο μικρά οικόπεδα έως τις πιο μεγάλες εκτάσεις και χώρους πρασίνου στις Σέρρες και τις γύρω περιοχές, ενώ φροντίζουμε για την ολοκλήρωση των εργασιών στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ
σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τον άψογο καθαρισμό του οικοπέδου ή του χώρου πρασίνου.
 
     
     
     
 
ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ
και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας αλλά και για να φροντίσει για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό του κτιρίου ή του οικοπέδου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και τις γύρω περιοχές.